hoteluri incepand de la

De unde pleci?
Destinatie

Cauta

  HURGHADA - CRACIUN, REVELION, IANUARIE - ZBOR DIN BUCURESTI

 

Hotel: ELYSHRG
de la:

408.45 EURO
Detalii
ELYSEES DREAM BEACH


Hotelul este localizat in inima statiunii Hurghada. Avand vedere la Marea Rosie, hotelul ofera o experienta spirituala egipteana calda.

Hotel: KINGTUT
de la:

428.51 EURO
Detalii
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT


King Tut Aqua Park Beach Resort are o pozitie ideala la Marea Rosie, intre centrul orasului Hurghada- Sakkala- partea moderna si partea veche a acestuia. Are vederi frumose la reciful de corali si acces direct la plaja( 100 m).

Hotel: SPHINX
de la:

441.33 EURO
Detalii
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT


Sphinx Resort 4* este un adevarat paradis pentru cei care iubesc natura si sporturile nautice( hotelul are propriul parc acvatic). Resortul are vedere la propria plaja cu nisip si ofera locuri minunate pentru iubitorii de scufundari cu recif de corali si specii de pesti tropicali.

Hotel: HMRKGRDS
de la:

446.98 EURO
Detalii
GRAND SEAS RESORT HOSTMARK


Grand Seas Resort Hostmark 4* este situat pe plaja cu nisip, in partea sudica a Hurghadei, la 11 km de aeroportul Hurghada si la 19 km de orasul Hurghada. Este un hotel ideal pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri sau grupuri.

Hotel: PNBNGRST
de la:

452.95 EURO
Detalii
PANORAMA BUNGALOWS RESORT HURGHADA


Panorama Hotels este un grup de resorturi in continua crestere situate intre El Gouna, Hurghada si Sharm El Sheikh, ofera servicii de cea mai inalta calitate printr- o echipa profesionista si prietenoasa. Este unul dintre cele mai deosebite hoteluri de la Marea Rosie, construit in stil grecesc si situat direct pe plaja. Se afla pozitionat la mijoc, intre Hurghada si orasele din El Gouna.

Hotel: LEPASHA
de la:

454.16 EURO
Detalii
LE PACHA RESORT


Hotelul este amplasat in centrul statiunii si este recomandat pentru familii cu copii, tineri, pentru vacante cu buget economic.

Hotel: HARMONY
de la:

454.24 EURO
Detalii
ROYAL PHARAOHS MAKADI (EX:HARMONY MAKADI BAY)


Hotel: BPASR
de la:

458.16 EURO
Detalii
BALINA PARADISE ABU SOMA RESORT


Hotel: ALADDIN
de la:

460.57 EURO
Detalii
ALADDIN BEACH RESORT


Aladdin Beach Resort este un hotel pentru familii- family resort- amplasat pe o suprafata de 134, 400 mp ceea ce il face sa fie chiar in centrul Hurgadei, in apropiere de tot ceea ce acest oras are sa ofere turistilor.

Hotel: LONGBHRG
de la:

460.57 EURO
Detalii
LONG BEACH RESORT HURGHADA


Situat pe malul Marii Rosii, Hurghada Long Beach Resort se afla la 16 km de New Marina. Parcul acvatic a fost dat in folosinta acesta avand sase tobogane.